2015 İskandinav İç Mekan Tasarım Örnekleri

Nordic tasarım doğal sadelik ile karakterizedir ve işlevseldir. Doğadan ilham alınan doğru materyaller ve renk tonlarını içerir. İskandinav stil ruh haline iyi gelecek bol ışıklı, parlak renkleri, çizgileri ve şekilleri içinde barındıran bir tarzdır. İç mekanların maksimum ışık alabildiği, duvar renklerinin tercihen beyaz veya çok açık renklerde seçildiği, odun gibi doğal materyallerin kullanıldığı ve son derece yaşam kalitesine göre uyarlanmış nesneleri ((dolaplar, raflar ve gizli nişler) barındıran İskandinav stilinden iç mekan örnekleri:
pin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
1/11

İç mekanda herkes birazcık Nordic (kuzey) tarzı hak etmiyor mu!!!

Nordic tasarım doğal sadelik ile karakterizedir ve işlevseldir. Doğadan ilham alınan doğru materyaller ve renk tonlarını içerir. İskandinav stil ruh haline iyi gelecek bol ışıklı, parlak renkleri, çizgileri ve şekilleri içinde barındıran bir tarzdır.

İç mekanların maksimum ışık alabildiği, duvar renklerinin tercihen beyaz veya çok açık renklerde seçildiği, odun gibi doğal materyallerin kullanıldığı ve son derece yaşam kalitesine göre uyarlanmış nesneleri ((dolaplar, raflar ve gizli nişler) barındıran İskandinav stilinden iç mekan örnekleri: