2015 Şık Salon Dekorasyon Trendleri

Bir iç mekanı şık ve zevkli bir biçimde dekore etmek için en son trendler ile ebedi tasarım duygusunun birleştirilmesi gerekir. 2015 yılında oturma odasını şekillendirecek ilk dört dekorasyon trendleri sırası ile şöyle: Şirin renk sıçramaları - parlak kırmızı, sansasyonel mavi, cüretkar yeşil ve enerji veren turuncu renkli kanepeler ile oturma odasına canlı renkler eklemek. Muhteşem duvar dekoratifleri - Herhangi bir sanatsal eser veya aile fotoğrafları ile kişisel bir dokunuş yaratmak. Zarif duvar üniteleri - Çarpıcı bir kitaplık veya diğer dekoratif parça seçeneklerinden zarif bir görünüm elde etmek. Üç bacaklı lambalar - 2014 yılının da trendlerinden olan tripod zemin lambaları ile solana aydınlatıcı bir dokunuş eklemek. Galeriden 4 dekoratif öğeye ait fotoğraflara göz atabilirsiniz:
pin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
1/22

Eğer evinize yeni bir makyaj vermek istiyorsanız, 2015'in dekorasyon tasarım trendleri daha şık ve daha akıllı bir ev oluşturmanızda size yardımcı olacaktır.

Bir iç mekanı şık ve zevkli bir biçimde dekore etmek için en son trendler ile ebedi tasarım duygusunun birleştirilmesi gerekir. 2015 yılında oturma odasını şekillendirecek ilk dört dekorasyon trendleri sırası ile şöyle:

Şirin renk sıçramaları - parlak kırmızı, sansasyonel mavi, cüretkar yeşil ve enerji veren turuncu renkli kanepeler ile oturma odasına canlı renkler eklemek.
Muhteşem duvar dekoratifleri - Herhangi bir sanatsal eser veya aile fotoğrafları ile kişisel bir dokunuş yaratmak.
Zarif duvar üniteleri - Çarpıcı bir kitaplık veya diğer dekoratif parça seçeneklerinden zarif bir görünüm elde etmek.
Üç bacaklı lambalar - 2014 yılının da trendlerinden olan tripod zemin lambaları ile solana aydınlatıcı bir dokunuş eklemek.

Galeriden 4 dekoratif öğeye ait fotoğraflara göz atabilirsiniz: