2014 En Şık Ve Havalı Bob Saç Modelleri

Peki, daha çok kimlere yakışır bob saç modeli? Uzun boyunlu ve keskin çene hatlarına sahipseniz bob saç modeli size daha seksi bir görünüm verebilir. Eğer yuvarlak yüze sahipseniz, uzun bob saç modeli sizin için daha iyi bir seçenektir.  Saç dokusu söz konusu olduğunda, bob saç modeli ince ve orta saç tellerine daha iyi gider.  Eğer kıvırcık saçlarınız varsa, katmanları ve saç uçlarını alarak içeri dönecek üçgen stili yapabilirsiniz. Eğer ince saçınız varsa, arkayı öne göre daha kısa keserek güzel bir stil verebilirsiniz.  The Vogue Bob: Sarışınların yanı sıra esmer saçlar için de bu kesinlikle en az bir kez denemesi gereken bir tarzıdır. Özellikle doğal düz saçlar üzerinde mükemmel bir görüntü verecektir.
pin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
1/7

Karlie Kloss, Michelle Dockery ve Jennifer Aniston ve hata birçok ünlünün tercih ettiği Bob saç modeli 2014'de yine popüler ve modası geçmeyen saç stili.

Peki, daha çok kimlere yakışır bob saç modeli? Uzun boyunlu ve keskin çene hatlarına sahipseniz bob saç modeli size daha seksi bir görünüm verebilir.
Eğer yuvarlak yüze sahipseniz, uzun bob saç modeli sizin için daha iyi bir seçenektir.
Saç dokusu söz konusu olduğunda, bob saç modeli ince ve orta saç tellerine daha iyi gider.
Eğer kıvırcık saçlarınız varsa, katmanları ve saç uçlarını alarak içeri dönecek üçgen stili yapabilirsiniz.
Eğer ince saçınız varsa, arkayı öne göre daha kısa keserek güzel bir stil verebilirsiniz.
The Vogue Bob:

Sarışınların yanı sıra esmer saçlar için de bu kesinlikle en az bir kez denemesi gereken bir tarzıdır. Özellikle doğal düz saçlar üzerinde mükemmel bir görüntü verecektir.