2014'ün En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Kadınlar için doğru cilt bakım ürünlerini seçmek kolay bir iş değildir. Cilt tipiniz, cildinizdeki renk kaybı, cilt pigmentasyonunuzun durumu, hormonal değişimleriniz ve yaşlanma gibi bir çok etken doğru cilt bakım ürünü seçmenizdeki temel faktörleri etkileyebilir. Pürüzsüz bir cilt ve yaşlanma ile mücadelede size yardımcı olacak güvenilir temizleyiciler, exfoliatorler (peelingler), nemlendiriciler, serumlar, losyonlar ve maskelerin güzellik uzmanlar tarafından gözden geçirilmesi ile oluşan listedeki önerileri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz. Cilt bakım ürünlerinin yaklaşık fiyatlarınıda yazmaya çalıştım. Seçim yaparsanız özellikle cilt tipinize uygun olan ürünü seçmeye çalışın. 2015 yılında kullanabileceğiniz 2014'ün en iyi cilt bakım ürünleri: Exuviance - Yaşlanma karşıtı günlük onarım $70
pin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
1/19

2014'ün en iyi cilt bakım ürünlerinin hangileri olduğu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, seçiminizde size yardımcı olacak en kaliteli markalar.

Kadınlar için doğru cilt bakım ürünlerini seçmek kolay bir iş değildir. Cilt tipiniz, cildinizdeki renk kaybı, cilt pigmentasyonunuzun durumu, hormonal değişimleriniz ve yaşlanma gibi bir çok etken doğru cilt bakım ürünü seçmenizdeki temel faktörleri etkileyebilir.

Pürüzsüz bir cilt ve yaşlanma ile mücadelede size yardımcı olacak güvenilir temizleyiciler, exfoliatorler (peelingler), nemlendiriciler, serumlar, losyonlar ve maskelerin güzellik uzmanlar tarafından gözden geçirilmesi ile oluşan listedeki önerileri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz. Cilt bakım ürünlerinin yaklaşık fiyatlarınıda yazmaya çalıştım. Seçim yaparsanız özellikle cilt tipinize uygun olan ürünü seçmeye çalışın.

2015 yılında kullanabileceğiniz 2014'ün en iyi cilt bakım ürünleri:

Exuviance - Yaşlanma karşıtı günlük onarım $70