2015 İlkbahar En İyi Makyaj Trendleri

Canlı kırmızı dudak makyajından pembe renklere, dumanlı göz farından canlı renk flashlarına ve doğal güzelliği vurgulayacak bir çok yaratacı yenilikleri içermektedir. İnce çizgili eyeliner makyajları, kırmızının etkisi ile yanan dudak makyajları, mor dumanlı göz makyajları, gözlere uygulanan renk flashları, yalın makyajlar ve kahverengi göz makyajları büyük moda markalarının 2015 ilkbahar defilerinde dikkat çeken unsurlardı. 2015'te denemek isteyebileceğiniz ve ilham alabileceğiniz makyaj trendlerinden görüntüler: Oscar de la Renta 2015 ilkbahar yaz defilesi
pin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
1/34

İlkbahar makyajlarının temeli bronzlaşmış bir cilt, parlak dudaklar ve gözler için yumuşak pastel renkli vurguları içerir. 2015 ilkbahar makyaj trendi ise denemek isteyeceğiniz süprizlerle dolu.

Canlı kırmızı dudak makyajından pembe renklere, dumanlı göz farından canlı renk flashlarına ve doğal güzelliği vurgulayacak bir çok yaratacı yenilikleri içermektedir.

İnce çizgili eyeliner makyajları, kırmızının etkisi ile yanan dudak makyajları, mor dumanlı göz makyajları, gözlere uygulanan renk flashları, yalın makyajlar ve kahverengi göz makyajları büyük moda markalarının 2015 ilkbahar defilerinde dikkat çeken unsurlardı.

2015'te denemek isteyebileceğiniz ve ilham alabileceğiniz makyaj trendlerinden görüntüler:

Oscar de la Renta 2015 ilkbahar yaz defilesi