2014'ün En İyi Ödül Kazanan Düğün Fotoğrafları

Aydınlatma, kompozisyon, dinamik hareket veya ham duygu gibi farklı kategorilerin olduğu yarışmada toplam 20 kategori bulunmaktadır. Dış mekan ve iç mekan çekimleri ile geçmişten en güzel gelin damat pozlarının olduğu aşağıdaki düğün fotoğrafları örneklerini özel kılan ise çekimlerindeki ustalık ve zorluk dereceleridir. Ödüllü ilginç gelin damat pozlarının nasıl verileceği ile ilgili ilham alabileceğiniz 2014'ün düğün fotoğraflarından örnekler:
pin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
1/26

Uluslararası Profesyonel Düğün Fotoğrafçıları Derneği üyeleri arasında her üç ayda bir yılın en iyi düğün fotoğrafları ile ilgili bir yarışma düzenlenmektedir.

Aydınlatma, kompozisyon, dinamik hareket veya ham duygu gibi farklı kategorilerin olduğu yarışmada toplam 20 kategori bulunmaktadır.

Dış mekan ve iç mekan çekimleri ile geçmişten en güzel gelin damat pozlarının olduğu aşağıdaki düğün fotoğrafları örneklerini özel kılan ise çekimlerindeki ustalık ve zorluk dereceleridir.

Ödüllü ilginç gelin damat pozlarının nasıl verileceği ile ilgili ilham alabileceğiniz 2014'ün düğün fotoğraflarından örnekler: